Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Natalia Nata (3473 niezalogowanych)
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
no masz rację tropik- ale nie podoba mi się ten gość, każdy pisze jak znaleźć pracę w norge, mieszkanie itd. a tu nagle gość wpadł na pomysł ,,otworzyć firmę,, , gdzie tu jakakolwiek logika? - od razu niech otworzy 2 firmy, co to jedna!!, będzie miał większe obroty i więcej pieniążków , szkoda mi takich ludzi bo faktycznie potrzebuje pomocy ,ale jakiegoś lekarza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
mase1 napisał:
no masz rację tropik- ale nie podoba mi się ten gość, każdy pisze jak znaleźć pracę w norge, mieszkanie itd. a tu nagle gość wpadł na pomysł ,,otworzyć firmę,, , gdzie tu jakakolwiek logika? - od razu niech otworzy 2 firmy, co to jedna!!, będzie miał większe obroty i więcej pieniążków , szkoda mi takich ludzi bo faktycznie potrzebuje pomocy ,ale jakiegoś lekarza

tylko mu swojego nie polecaj bo może być z nim tylko gorzej jak w twoim przypadku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
Zuzu napisał:
mase1 napisał:

tylko mu swojego nie polecaj bo może być z nim tylko gorzej jak w twoim przypadku

Ha ha ha zuzu masz klapsa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
widać po was to pewnie macie już te firmy jednoosobowe czy jakoś tam, chyba tu chodzi o dawanie d.u..py w Oslo pod latarnią bo co może z tego być, ważne że samemu jest się szefem chyba o to chodzi?? napiszcie mu wszyscy że koniecznie mu pomożecie jak przyjedzie do norge, mając takich kumpli na forum to nic tylko przyjeżdżać i otwierać działalność gospodarczą, zawsze na kogoś można liczyć... hahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
mase1 napisał:
[quote]widać po was to pewnie macie już te firmy jednoosobowe czy jakoś tam, chyba tu chodzi o dawanie d.u..py w Oslo pod latarnią bo co może z tego być, ważne że samemu jest się szefem chyba o to chodzi?? napiszcie mu wszyscy że koniecznie mu pomożecie jak przyjedzie do norge, mając takich kumpli na forum to nic tylko przyjeżdżać i otwierać działalność gospodarczą, zawsze na kogoś można liczyć... hahahaha[/quote

Ale zobacz Mase1, zadalem mu pytanie a on nie odpowiedzial.
A my miedzy soba sie klocimy , nawet niewiem o co i w czyim interesie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
nie ma sensu tropik się kłócić, a już na pewno o tego gościa, zostawmy go w spokoju , skoro chce tu przyjechać tego nikt mu nie zabroni, jego sprawa i jego życie- dobrze mówią że jak się na własnym tyłku człowiek nie pozna to nie przegadasz takiemu choćby nie wiem co....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
hej tropik nie wiem czy to prawda ale widzę że jesteś podkarpacia widzę że z żywca?? pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
chyba że nie z tego żywca co ja myślę??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
mase1 napisał:
hej tropik nie wiem czy to prawda ale widzę że jesteś podkarpacia widzę że z żywca?? pozdrawiam serdecznie
O dzieki wielkie, masz jakis sentyment do Zywca?
Tylko nie myl z piwem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Mase jest dobry.
Mase jest tu potrzebny.
Mase to nie chłop.On tu już mase przerobił.
A fotka jest dobra,bo obrazuje 80% przyjezdnych obywateli kraju Polska.
I wara od mase.
Mase ma mase racji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok